Cine suntem?

Suntem o firma autorizata de catre Autoritatea Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI) sa executam toate lucrarile de specialitate in cadastru, topografie, geodezie si cartografie.

Cadastrul si Topografia ocupa un rol important in domeniul nostru de activitate. In vederea proiectarii de orice natura, stim prea bine ca la oricare aviz al administratiilor locale, sunt solicitate diverse tipuri de masuratori. De aceea va stam la dispozitie cu toata gama de lucrari din acest domeniu.

Rolul in executarea masuratorilor in timpul executiei oricarui tip de structura s-a dovedit de-a lungul timpului de mare importanta. De aceea venim in sprijinul dumneavoastra oferindu-va servicii de calitate in acest domeniu bazandu-ne pe un personal cu experienta si solutii mereu la indemana.

Suntem o echipa experimentata, cunoastem foarte bine documentatiile, normele legislative, metodologia din domeniul in care activam, dar si realitatile din teren. Reclama noastra in toti acesti ani au fost recomandarile de la un client la altul, astfel am reusit sa ne dezvoltam cu clienti noi si sa mentinem langa noi colaboratori mai vechi.

Toate lucrarile noastre sunt executate cu echipamente profesionale si cu personal cu o calificare inalta in domeniu. Proiectele se bucura de precizie, calitate si diversitate.

Practicand mereu preturi avantajoase pentru client, raspunzand cu seriozitate la toate solicitarile, am devenit una dintre companiile preferate ale clientilor din Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Fie ca sunteti arhitect, constructor, dezvoltator sau pur si simplu proprietar de teren, va putem pune la dispozitie oferta si serviciile noastre in conditii pe care suntem convinsi ca le veti aprecia drept promotionale.

Profesionalism
Eficienta
Flexibilitate
  • >
Rezultatele noastre